Zmenšiť Zväčšiť Veľkosť textu    Tlačiť Tlačiť    K obľúbeným K obľúbeným     Zdieľať na Facebooku

vypukle bradavky

vypukle bradavky

dobry den, precital som uz vela fór o mojom probleme ale vacsinou to bolo spojene z gynekomastiou ktoru ja nemam....mam vypukle bradavky ale inak ziadne problemy s tukom alebo hormonami.....bol som aj na hormonalnych testoch hladina testosteronu je normalna....jedine co ma teda trapi su vypukle bradavky dost zle to vyzera nemozem nosit obtiahnute tricko a podobne....ked je mi zima alebo ich stlacim tak sa nachvilu zmensia na normalnu velkost....mam 19 rokov a tento problem mam uz asi od 13tich alebo 14 tich uz si to nepamatam....uz vtedy som sa o to zaujimal ale wsade mi napisali ze sa to casom strati ale podla vobec sa to nestraca ani nic a na forach pisali ze sa s tym da nieco robit operaciou....tak sa chcem opytat kolko by to asi stalo ako dlho by to trvalo co by som musel vsetko podstupit ci to robite aj v lokalnej anesteze a keby sa dalo tak by som rad videl aj nejake fotky ak ste uz takuto operaciu robili ako to dopadlo a ako to po operaci vypadalo....za odpoved dakujem

21.09.2009 15:44
Odpoveď navypukle bradavky / 21.9.2009 15:44

dobry den
ak vam spravne rozumiem mate zvacsene bradavky, pravdepodobne sa jedna o formu gynekomastie, co sa da operacne riesit. radi vas u nas privitame a poskytneme vam podrobnejsie konzultacie - objednajte sa k nam na osobnu konzultaciu:
chirmed@chirmed.sk
www.chirmed.sk

22.09.2009 13:05