Zmenšiť Zväčšiť Veľkosť textu    Tlačiť Tlačiť    K obľúbeným K obľúbeným     Zdieľať na Facebooku

nadmerne potenie

nadmerne potenie

Dobrý den...chodim na zakladnu skolu...a mam problemy s potenim ci uz w lete alebo w zime...w kazdom rocnom obdobi je to rownake...dost mi to prekaza a najme sa mi potia ruky a w oblasti podpazusia...antiperspiranty nepomahaju a ododneska som zacala pit salwiowy caj........newiem si rady....a nejake drahe operacie?tažko...bola by som rada keby ste mi pomohli na to ze mam iba 14 rokow sa mi to zda dost cudne nato ze sa az tak welmi potím...DAKUJEM!

08.04.2009 20:29
Odpoveď nanadmerne potenie / 8.4.2009 20:29

Odstraneni poceni
Laserem neb Body-jetem

Dobry den

dekujeme Vam za zajem o tuto velice elegantni metodu na
 permanentni odstraneni poceni skoro na vsech oblastech, hlavne v podpazi….

Nejmodernejsi metodou / Laserlipo napriklad pristrojem SmartLipo
Tento specialni laser vysila laserovy paprsek 1064 nM, ktery se specificky trefi do potnich zlaz, ktere znici.

zakrok mozno provesti pri prvni navsteve, konsultace dopredu neni de facto potreba.

Zakrok se provadi pouze v lokalni anestesii, jemna laserova kanyla neb jen opticke vlakno jsou zavedeni pod kuzi a elegantnimi pohyby jiz v anestesiovane oblasti lokalnim anestetikem, laserova kanyla projizdi pod kuzi a vyhledava si potni zlazy….

Zakrok trva ca. 60 minut, pri zakroku muzete plne
 komunikovat a i si povidat s operaterem neb poslouchat iPod neb se divat na news z nad Vami vysici televizi..

do socialniho zivota se vracite ihned, muzete
 prijet a odjet vlastnim autem a
sportovni activity jako napriklad Golf muzete zacit za 3 dni po zakroku

Konecna cena zakroku se vsim vsudy za obe podpazi je
 v Praze EUR 1000, v Mnichove napriklad EUR 2000

u 85 % klientu se podari jiz pri prvnim zakroku dosahnout dobreho az velice dobreho vysledku
u 15% klientu je potreba po nekolika tydnech zakrok zopakovat a pote ziskat dobry vysledek.....cena za ten druhy zakrok (touch up) je jiz v cene za prvni
a
pak je ca. 5% klientu, u kterych se musi zakrok zopakovat 3x a pote jiz pouzijeme I nove metody Body-Jet a z techto 5% dosahneme 95 % uspesnych
-cena i za 3 zakrok je samozrejme v prvni cene (top up)

statisticky zbyde ca. 3-5 % klientu u kterych se nepodari uplne odstranit poceni permanentne a s temito klienti se snazime individualne najit jine reseni

Zakroky nabizime ve vsech nasich klinikach pondeli-nedele, 24/ 7.

office@aspenaestheticclinics.com

www.aspenaestheticclinics.com

neb prijdte na navstevu nasi nove kliniky v Praze
222 222 335

22.02.2010 00:12

Chcem sa opytat koľko stojí to, podanie toho botulotoxinu ??? A co mozem prist a absolvovat to ked mám 17r. Dakujem.

14.02.2010 16:27

radi vam maximalne pomuzeme, prosim at nam napise maminka neb tatinek
office@aspenaestheticclinics.com

14.04.2009 04:01

Botulotoxin sa s uspechom pouziva na lie4bu nadmerneho potenia na dlaniach aj v podpazusi, ale podavame ho len dospelym. Kym dosiahnete potrebny vek, absolvujte vysetrenia,ktore budu hladat dovod nadmerneho potenia. Pricina moze byt aj psychicka. Ked sa nic nenajde, je vhodne podanie botulotoxinu.m
MUDr.Z.Haviarova
CosMed, tel.02 5341 2040

08.04.2009 21:45