Zavrie okno

English Deutsch по-русски Česky Polski Slovensky عربي Magyar Italiano Româneşte Hrvatski Registrácia | Prihlásenie |

odstarenie znamienka - Laserové odstránenie tetovania a pigmentácií - Diskusia

odstarenie znamienka

qwertas poslal(a) v 8.2.2010 12:24:   

Dobrý deň chcel by som sa spýtat na odstránenie znamienka, ktoré mam na krku a ale je dost velke cca 1cmx2cm. Neostane po zakroku prilis velka jazva?

Vaša odpoveď

Nie som chirurg,som dermatolog,ale podľa pacientov čo chodia,tak krajšie jazvičky su po vybratí klasicky na plastickej chirurgii.Zdravim.

Nahlásiť nevhodný príspevok

Zdravim.Pokiaľ sa jedna o pigmentovy naevus,nedoporučujem ho odstranovat laserom.Je vhodné po posudení kožným lekárom riešiť odstránenie na plastickej chirurgii.

odpoveď

qwertas
8.2.2010 20:14:

A ako by to potom vyzeralo z jazvou? Mne je jedno aky typ zakroku to bude len aby ostala co najmenšia jazva.

Podstúpil/la ste zákrok plastickej chirurgie a chcete sa so svojimi zážitkami a skúsenosťami podeliť s ostatnými? Budeme veľmi radi, ked nám  pošlete svoj príbeh o operácii - najlepšie i s fotkami pred a po.

Zákrok

Laserové odstránenie tetovania a pigmentáciíLaserové odstránenie tetovania a pigmentácií
Trápi vás nežiaduce tetovanie? Už sa nemusíte obávať skôr zaužívaných bolestivých postupov. Laserové metódy ponúkajú možnosť bezbolestne sa zbaviť nechcených tetovaní, ale aj stareckých či slnečných pigmentových škvŕn a nevhodne urobeného permanentného make-upu.

Doporučený dodávateľ

Fotky pred/po

Odoberať túto diskusiu

Odoberá celkom: 2
V súčasnosti odoberáte túto diskusiu.

Vybraná mena

Cenové rozpätie

Laserové odstránenie tetovania a pigmentácií:
  • Zvyčajne od 43 EUR
  • Zvyčajne do 305 EUR
  • Priemer 174 EUR
Ceny sú orientačné