Zmenšiť Zväčšiť Veľkosť textu    Tlačiť Tlačiť    K obľúbeným K obľúbeným     Zdieľať na Facebooku

Dermabrazia alebo Fraxel

Dermabrazia alebo Fraxel

Dobrý den, Chcela by som si nechat trosku vylepsit moju plet, ktera nema jednotnu farbu - fliacky, po akne plytke jazvicky a par pigmentacii. Zvazujem ci podstupit aplikaciu mikrodermabrazie, alebo tolko teraz spominany fraxel? Mozete mi povedat, co je pre mna lepsie? Vobec sa v tych zakrokoch nevyznam. Dakujem za odpoved.

10.09.2008 09:13
RE: Dermabrazia alebo Fraxel

skuste osetrenie mikrodermoabraziou a radiofrekvenciou, vysledky su vyborne. Zbrusovanie diamantovou hlavicou plet vyhladi a jazvicky odstarni a radiofrekvencia pokozku vypne, pory sa zmensia a plet sa uplne zjednoti. Je to prijemne osetrenie bez vedlajsich ucinkov. Napiste na info@salonkrasy.sk, oni vam poradia a s cenou a vysledkom budete urcite spokojna

05.07.2010 10:27
RE: Dermabrazia alebo Fraxel

skuste osetrenie mikrodermoabraziou a radiofrekvenciou, vysledky su velmi dobre. Zbrusovanie diamantovou hlavicou plet vyhladi a jazvicky odstarni a radiofrekvencia pokozku vypne, pory sa zmensia a plet sa uplne zjednoti. Je to prijemne osetrenie bez vedlajsich ucinkov. Napiste na info@salonkrasy.sk, oni vam poradia a s cenou a vysledkom budete urcite spokojna

05.07.2010 10:24
Odpoveď naDermabrazia alebo Fraxel / 10.9.2008 9:13

Vzdy je potrebna najskor osobna konzultacia u dermatologa, ktory po zdiagnostikovani pleti navrhne pre Vas najvhodnejsi sposob riesenia. Podla toho, co opisujete, by bol na vase problemy vhodnejsi frakcny laser CO2. Je to zakrok agresivnejsi ako mikrodermabrazia, narocnejsi na hojenie /asi 5 dni domaca starosltivost a samozrejme aj cenovo. Je urceny prave na pigmentove skvrny, jazvicky po akne aj na redukciu vrasok. Mikrodermabrazia sa pouziva na zbrusenie vrchnej vrstvy koze pred kozmetickym osetrenim, aby ucinne latky z kozmetickych pripravkov lepsie prenikli do pokozky.

11.09.2008 11:34

dobrz den, ja tiey uvayujem o mikrodermabrazii, myslim, ze laser este nepotrebujem. kolko asi stoji tento zakrok a ako dlho sa nemam vzstavovat slnku? su s tzm spojene este aj nejake ine obmedzenia?

28.10.2009 15:24